TWCL Forum Index TWCL
Forums for The Webcomic List
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Site Problems
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19  Next
 
Post new topic   Reply to topic    TWCL Forum Index -> Site Problems / Broken Comics
View previous topic :: View next topic  
Author Message
elektro



Joined: 04 Oct 2009
Posts: 2

PostPosted: Thu Oct 21, 2010 6:42 am    Post subject: Reply with quote

I redesigned the page of my comic a few weeks back, and now it tells me that the pattern's not matching here, which means it's not checking the site for updates even though I didn't even touch the code. What do I do? I've already reported it broken.
Back to top
View user's profile Send private message
OnyxSparrow



Joined: 08 Feb 2006
Posts: 119
Location: Chicagoland

PostPosted: Mon Oct 25, 2010 8:59 pm    Post subject: Reply with quote

Ellos! I've just recently re-activated my account here on the forum, but I don't seem to be able to get into my profile or log into the comic listing comment system... any help to be had?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Chilari
Spambot Extraordinaire


Joined: 06 Nov 2005
Posts: 2447
Location: UK

PostPosted: Mon Oct 25, 2010 11:45 pm    Post subject: Reply with quote

There was a bit of a problem a while back, so now only the admins (Oppy and Wendy) can change stuff like profiles, sigs and avatars. PM Wendy if you want to change anything.
_________________
"S*P*Q*R"
Back to top
View user's profile Send private message
smbhax.com
No! Don't post it there!


Joined: 10 Apr 2009
Posts: 2946
Location: Seattle

PostPosted: Fri Apr 15, 2011 10:37 pm    Post subject: Reply with quote

The forum's been fairly slow for a long time now, but over the past few weeks I've run into periods of severe slowdown, to the point where trying to load or reply to a thread results in a timeout, or Firefox just giving up and trying to make me download the php file instead of displaying it. :P

We're talking page load times of a minute or two, and in periods where I have no problems loading other sites on the web. I have a fast cable modem connection.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
achaziel



Joined: 08 Apr 2011
Posts: 43

PostPosted: Fri Apr 15, 2011 11:49 pm    Post subject: Reply with quote

Same here, I'm experiencing ridicolously long loading times on a very fast connection.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dpat57
Ich bin ein webcomicker


Joined: 11 Aug 2008
Posts: 2600
Location: Sunny/wet/windy Scotland

PostPosted: Tue Apr 19, 2011 9:56 am    Post subject: Reply with quote

And ditto. Clicking on any link or button results in 15-20 second pauses for me. Which isn't life-threatening or anything, but could suggest some kind of grit in the database gears.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Max Vaehling



Joined: 31 Mar 2007
Posts: 392
Location: Bremen, Germany

PostPosted: Tue Apr 19, 2011 3:56 pm    Post subject: Reply with quote

Or worse. Whenever I tried this weekend, the site was hardly usable at all. Today's good, though. Less than 10 seconds to load a page.

Edit to add after submitting this post: Make that 15.
_________________

Webcomics - Blog - Twitter
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
smbhax.com
No! Don't post it there!


Joined: 10 Apr 2009
Posts: 2946
Location: Seattle

PostPosted: Fri Apr 22, 2011 8:17 pm    Post subject: Reply with quote

And what's particularly annoying is that when I do get through a long access time when revisiting the board after 24 hours or so, I find that it has forgotten to keep me logged in, even though I've been making sure to check the "keep me logged in" box. :|
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Max Vaehling



Joined: 31 Mar 2007
Posts: 392
Location: Bremen, Germany

PostPosted: Sat Apr 23, 2011 6:44 pm    Post subject: Reply with quote

I've always had that problem. But, yeah, now it's particularly annoying 'cause it doubles the wait. Followed by another wait when I load the newest posts.
_________________

Webcomics - Blog - Twitter
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
dugan



Joined: 30 Jan 2011
Posts: 3

PostPosted: Sun May 01, 2011 7:40 pm    Post subject: Anyone Using Freeway for Web Design? Reply with quote

Is anyone using Freeway Pro? I am using it for my comic site and there should be an easy way to insert the date of last update, but I am not able to figure it out. I have the option of inserting HTML (such as before or after a header), but I have tried inserting many different variations of the date and have not been able to get rid of the "pattern not matching" status.

The profile is: http://www.thewebcomiclist.com/p/18864/Dugans-Air-Force
and the site is: http://www.dugansairforce.com

I have tried inserting the following:

<!-- Last Update: Apr 30, 2011 // -->
<!--Last Update:Apr30,2011//-->
<!-- Last Update: 30/04/2011 -->
<!--LastUpdate:30/04/2011-->

Any thought would be greatly appreciated!

Best regards
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
smbhax.com
No! Don't post it there!


Joined: 10 Apr 2009
Posts: 2946
Location: Seattle

PostPosted: Wed May 11, 2011 9:37 am    Post subject: Re: Anyone Using Freeway for Web Design? Reply with quote

dugan wrote:
Is anyone using Freeway Pro? I am using it for my comic site and there should be an easy way to insert the date of last update, but I am not able to figure it out. I have the option of inserting HTML (such as before or after a header), but I have tried inserting many different variations of the date and have not been able to get rid of the "pattern not matching" status.

The profile is: http://www.thewebcomiclist.com/p/18864/Dugans-Air-Force
and the site is: http://www.dugansairforce.com

I have tried inserting the following:

<!-- Last Update: Apr 30, 2011 // -->
<!--Last Update:Apr30,2011//-->
<!-- Last Update: 30/04/2011 -->
<!--LastUpdate:30/04/2011-->

Any thought would be greatly appreciated!

Best regards


This is the correct one:

<!-- Last Update: 30/04/2011 -->

You should probably take the others out, that could be screwing it up.

Once you have just the right one in there, you'll probably have to use the "Report broken comic" link on your TWCL entry to send a message asking their robot to start checking your site for updates.

Also, the thread for these problems is this one.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dugan



Joined: 30 Jan 2011
Posts: 3

PostPosted: Sat May 21, 2011 6:04 am    Post subject: Re: Anyone Using Freeway for Web Design? Reply with quote

Thanks for the reply and the information - the date is now being picked-up.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Zeerjo



Joined: 19 Jan 2009
Posts: 2

PostPosted: Fri May 27, 2011 6:52 pm    Post subject: Reply with quote

Hello, i'm trying to figure out how to delete my profile since I no longer run the site. I want to either delete it, or modify to match my current site. Help?
Back to top
View user's profile Send private message
Jkun



Joined: 12 Jun 2011
Posts: 3

PostPosted: Tue Aug 02, 2011 6:00 am    Post subject: Reply with quote

I have mailed Ash and Twittered him a few times to no avail, perhaps you guys can help? Sorry if this has been brought up already!!

For some reason I cannot view who has fave'd my comic, it just takes me a white screen and/or does nothing at all when I click "favourite of..."

elektro wrote:
I redesigned the page of my comic a few weeks back, and now it tells me that the pattern's not matching here, which means it's not checking the site for updates even though I didn't even touch the code. What do I do? I've already reported it broken.


Same here. My comic was "Normal" for 2 whole months and is now stuck on "Pattern not matching". However, nothing was changed on my end and the comic is still receiving hits on TWCL's end!

Thanks and again, sorry if these have been mentioned before.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Marooned



Joined: 25 Mar 2008
Posts: 652
Location: Chicago Area

PostPosted: Wed Aug 31, 2011 4:37 am    Post subject: Reply with quote

Trying to edit my profile, but just getting the page that tells me to login/register even though I am already logged in. Anyone having the same issue?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    TWCL Forum Index -> Site Problems / Broken Comics All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19  Next
Page 17 of 19

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by Fluent
The Webcomics List is operated and owned by Ash Young. Syndicate the comic updates.